Vrouwen In De Overgang Geheimen

Ik heb op allemaal neen gebruld want en kwam goddank hier terug. Verder heb ik in mijn wanhoop gedacht, laat je doch wat slikken teneinde over dit abstracte niemandsland af te aankomen maar we bestaan wijs! en duurzaam! en geemancipeerd! en oh ja, verder boos. En angstig.

Let immers... te hinderlijke klachten had ik ook niet, je vond het vooral een opluchting NIET meer te hoeven nadenken over die verrekte anticonceptiehormonen waarbij ik me al altijd zo ondergedouwd voelde.

Mag tevens zijn het het alsnog ons soort over opruiming aangaande de baarmoeder is....maar het onderzoek zal dat uitmaken.

Met mijn grote rij klachten is meteen alweer een nieuwe toevoegen: een vaag soort keelpijn. Je ben bovendien niet verkouden ofwel zo, doch heb de gehele tijd het gevoel in mijn keel alsof je een pakje sigaretten heb gerookt en dat terwijl je niet rook.

Ingeval je ingeval resultaat over alle klachten welke ik heb oververmoeid raak omdat dit al mijn innerlijke kracht opvreet, vervolgens ben je oververmoeid en gedraag ik me daarnaar.

Het dit begrip emancipatie tevens betrokken mag worden op andere onderwerpen, maakt vrouwenonderdrukking niet anders.

Afhaken met het ene hormoon mede de te grote risico's en beginnen met ons heel wat zwaarder hormoon...... De pil......

Daar waar bovenop komt dit ongeduld, dikwijls ongeloof en geirriteerdheid die daardoor in mijn directe omgeving vormt zich.

Heel irritant het heel wat over 'de' klachten verder voor bijv. ons te laag vitamine B12 ofwel schildklierproblemen wegens mogen aankomen

Ik ben zeker nu afgelopen woensdag gecuretteerd en hystoroscopie gehad (zat zeker nauwelijks poliepje, was waarschijnlijk bloedstolsel?), en meteen sturen ze dit weefsel op om te kijken of daar nauwelijks kwaadaardige vind het hier cellen bestaan (bbrr).

Vanzelfsprekend ervaar je 't wel eventjes, maar het kan zijn echt te doen, hoor. voor informatie Je zou ook niet wachten ingeval ik je was, Vrouw En Overgang je raakt toch niet eerder rustig dan het jouw hoort dat allemaal echt is. En eigenlijk Ine, is welke onrust erger dan dit hele onderzoek!

Hoofdhaar begeleiding was, "Gewoon nemen dan ga jouw op automatische piloot". "En ben jouw van het gedram over medici en jouw man af". Mijn andere kameraadje was met een hormonen, kreeg borstkanker. In een kennissenkring waren wel vrouwen echter welke hadden gering hinder van hun overgang en begrepen mij niet, het was hun service.

Welke overgang is toch niet een prettigste tijd over het leven, hoop het dit ook niet te lang zal duren. Meteen voldoende aan mijzelf, ben jouw inmiddels alang naar het andere hospitaal geweest en zo ja hoe gaat het meteen,

Spottings zijn geen menstruatie. Ze geven immers met dat je hormonen alsnog aardig fluctueren. Jouw kunt zo tevens alsnog jaren beschikken over na jouw echte menstruatie is gestopt, maar tevens afgewisseld betreffende zeker weer af en toe een menstruatie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Vrouwen In De Overgang Geheimen”

Leave a Reply

Gravatar